The Hunger Games - Suzanne Collins

Alltså shit vilken bok! Den fick min hjärtrytm  och min andning ur balans helt och hållet! Det kanske är för att jag  inte är van vid att läsa spänning, men jag kunde inte slappna av förens jag hade läst ut den - och då bör man tänka på att jag ändå visste på ett ungefär hur boken skulle sluta. Jag tänkte på THG konstant och jag drömde till och med om den två gånger under perioden då jag läste den
 
THG är inte bland de bästa böckerna jag läst - men definitivt bland de bättre böckerna jag läst. I'm not crazy about it, om man säger så, men det har nog att göra med att denna bok är så långt utanför min vanliga läsgenre. Jag har verkligen aldrig läst något liknande. Måste ge Suzanne Collins enormt med beröm för hennes kreativa fantasi. Jag känner ett stort hat mot personen som kom på att genomföra själva iden med att stänga in 24 barn i en arena för att döda varandra, men lyckligtvis så finns inte den personen på riktigt och för Collins att komma på en sådan galen ide att skriva om visar bara hur bred och öppen vår bokvärld är idag. 
 
Trots att jag, som jag nämnde innan, aldrig har varit ett fan av spänning så måste jag säga att jag älskade nervositeten, hjärtklappningen och känslan av att inte ha en blekaste aning om vad som kommer att hända härnäst. The Hunger Games är en fantastisk bok!
 

Kommentarer
Postat av: [Anna]

nu blev jag lite sugen på att läsa den :/ Får ni skaffa dom i framtiden :)

2012-07-24 @ 09:03:14
URL: http://bokraden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0