Tjej, 15 kul men knäpp - Sue Limb

 
Denna bok har gjort mig mycket gott!  Denna bok har räddat mina mornar från total depression. Det tar ca 20-25 minuter för mig att ta mig till skolan med tunnelbana. När jag satt och läste denna bok så kändes det som 5 minuter. Allvarligt talat you guys, ni förstår inte hur tacksam jag är över att ha de där 25 minutrarna då jag kan fly från tanken att det är tidigt på morgonen och att jag ska spendera de närmaste timmarna i skolan. Den här boken var ett utmärkt val att vila tankarna hos. 
 
Alltså titeln beskriver boken ganska perfekt. Den var underhållande och ganska så knäpp. Vissa händelser i boken fick mig att inte vilja läsa vidare ibland men sedan när jag väl gjorde det så visade det sig att händelserna blev något annat än vad jag trodde att de skulle bli. 
 
Igenkänningsfaktorn var väldigt låg, vilket inte gjorde mig något alls, men en sak tror jag att de allra flesta skulle känna igen sig i. Flora. Huvudpersonen Jess har en bästavän vid namn Flora. Flora är supersnygg, bor fint, får alla killars uppmärksamhet plus att hon är bra i skolan. Jag tror att vi alla har eller har haft en Flora. Den där vännen som man verkligen tycker om att ha som vän samtidigt som man irriterar sig på honom/henne för att hon alltid vill ha och får all uppmärksamhet på ett eller annat sätt. Kompisen som verkar få allt den vill ha utan större ansträngning och som får dig att känna dig... mindre lyckligt lottad. Am I right?
 
Jag tänker sätta den här boken under kategorin Humor, även fast jag inte tyckte att den var rolig på det viset så tror jag att det var menat att den skulle vara det... Hur som helst så spelar det inte mig någon roll för jag tyckte om att läsa den här boken väldigt mycket och jag tänker direkt börja med att läsa fortsättningen Tjej, 16 kär och desperat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0